Hello

Üdvözöllek a blogomon a Fashion-Divaton
Remélem tetszik ha bármi problémád van az oldalal írj a:csillbab@citromail.hu vagy írj kommentet
Jó szórakozást!
Szerk.Csillbab

2011. március 22., kedd

Alakok

Ha ruhavásárlásra indulsz fontos,hogy tisztába legyél az alakoddal. Alapvetűen pár formát különböztetünk meg, de egyesek szerint már több, mint 12-féle testalkat van a nőknél. Úgy gondolom, ez nagyban függ az étkezési szokásoktól, a mozgástól, de persze elsősorban a genetikától.
1. Harang: A harang abból származtatható, hogy a melle nem annyira kerekded mint a hátsója - röviden, tömören. Ezt többnyire úgy szokták "megoldani", hogy plasztikai sebészhez fordulnak, holott van ennél egy sokkal egyszerűbb, olcsóbb és kellemesebb megoldás. A ruháival azokra a formákra helyezi a hangsúlyt amelyik számára előnyös.
Szóval mit viseljen egy harang? Kerülendő az olyan ruha amely, nagyon kiadja a "kismellűséget", neked a kaftán a nagyon jó (a képen a felsőrész) - amely a lényegre fekteti a hangsúlyt, arra, hogy formás a feneked. Őszre-tavaszra a képen látható kabátot ajánlom, mert ez az egyik legelőnyösebb a harang számára. Cipőben a magassarkúk az harang világa, ezért abból szinte mindegyik tökéletes neki!
2. Alma: Ez az a tesforma, amelyet a nők nem igazán szeretnek. Mivel almához hasonlít a forma, ezért a nevéből adódóan is akinek ilyen alakja van egy kissé kerekebb, "dundibb". Viszont nem feltétlen baj ez. A legtöbb ilyen alakkal rendelkező hölgy eltakarja magát, hogy ne lássák, vagy a másik véglet amikor már túl sokat is mutat magából. Egyik sem jó megoldás. Meg kell találniuk a nekik megfelelő öltözéket, és akkor elsősorban az előnyökre tudjuk a tekinteteket felhívni, nem pedig a hátrányos küllemi tulajdonságokra. Nem szabad elkeseredni, hiszen jópár hírességnek is Alma alakja van.
Szóval mit viseljen egy alma? Nos, a tipikus farmernadrágok, nem igazán állnak jól a te alakodnak, ezért inkább bőszárú nadrágot viselj (de ne túl bőt), illetve ajánlható a szoknya, de ott is meg kell választani, inkább körülbelül térdig érő fazon az ajánlatos, amely nem túl testhezsimuló. Cipőket illeszően a kissé magassarkú a nekedvaló.
3. Homokóra: A homokórák teste a legtökéletesebb. Számukra szinte minden előnyös, mert ott kereket ahol kell, és ezt nagyon ki tudják használni! Ki is kell! Ritka ez az alakforma, mert, ritkaság, ha felül is kerek valaki és alul is és pont jó arányban.
Szóval mit viseljen egy homokóra? Szinte bármit felvehet, de elsősorban fontos a lényegre koncentrálni - ahol domborodik - tehát mell és fenék. A dekoltázs egy homokórának fegyver tud lenni! A V kivágás a legelőnyösebb, cipőben pedig a kerekorrút ajánlanám neki! A szoknyákat is nagyon bátran hordhatja, de figyelem - csak ízlésesen... ha túl sokat mutatsz magadból az már irritáló lehet!
4.  Körte: Ennek az alaknak a nevéből adódóan is olyan formája van mint a körtének. Felül is van egy kicsi, és alul a fenekénél is. A körte adottságait nagyon jól ki lehet használni, ha tudjuk, hogyan lehet! Több hírességet is tudnánk mondani, akinek körte alakja van. Többek között Leona Lewis.
Szóval mit viseljen egy körte? Az egyenesszárú csizma cipőben a nekedvaló, illetve nyugodtan viselj szoknyát, vagy ruhát, ami nagyon fontos, hogy az öveket amiket derékra, vagy a felé lehet helyezni, neked találták ki! Használd ki, mert így a csípődre helyezed a hangsúlyt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése